July 1, 2009

erti hidup

erm alhamdulillah akhirnya berjaya juga aku create blog baru ni..
dulu blajar wat blog ni utk subjek ICT sem lps..tu pun ada sorang hamba Allah yg sanggup ssh payah tlg..thanx a lot ye...=)

tp skrg ni rs mcm nk ada blog lg 1 je..gatal je tgn ni nk menaip..hehe..so wujudla nurQaseh..utk semua..

nurQaseh..ni sbnrnya dpt idea dr cerita nur kasih yg sedang hangat ditayangkn di tv3 stiap ari jumaat pukul 9pm..(promote plak..hehe) ntah mcmmana aku suke dgn jln crita tu..mmg ssh nk cari cerita melayu yg diselitkan dgn kisah2 agama skrg ni..dgn adanya crita ni secara tak langsung dpt membawa penonton ke satu destinasi yg berlainan..nak tau lebih lanjut ikuti la cerita ni yer..br je ditayangkan..

ari ni ari 1st aku msuk kls utk sem 2 ni..prof madya dr abdul wahab..mmg kelakar orgnya..tp td die wat lawak n xde sorang pun yg gelak..then die ckp.."hanya org genius yg tahu erti lawak"..hbs sume org tergelak dgn ayat die tu..erm mcm2 la..tp mmg enjoy la kls die td..

setakat ni dl pembuka bicara..jmp di lain lembaran..insyaAllah..


2 comments:

yuhazlina said...

Nurqaseh...macam ada maksud di sebaliknya...

nurQaseh said...

hehe...

 

blogger templates | Make Money Online