May 5, 2011

hampir ke situ..~~


alhamdulillah..sekarang dah rasa tenang dan senang sikit..segala kerungsingan dan "keserabutan" yang menjengah kian hilang..terasa segala penat lelah selama ni terbalas..harap tahun ni saya berjaya ke "situ"..insyaAllah..=)

namun masih ada lagi beberapa impian yang belum tercapai..insyaAllah masanya kan tiba nanti..sesudah kesulitan pasti ada kemudahan..bersabarlah duhai insan..~~

emm tetibe teringat bait-bait lirik lagu hampir ke situ..kalau dulu waktu zaman "muda" Ira kawan saya suka nyanyi lagu tu..kalau semangat kami hampir hilang, bila dengar lagu tu rasa macam semangat muncul kembali..dan walau kini kami berjauhan..namun dia antara orang yang sentiasa ada di saat saya susah dan senang..ni antara bait-bait yang kami suka..


Jika halangan menduga
Perjalanan kita
Janganlah kau putus asa
Kerna ku ada di sisi
Setia menemani
Andai semangat mu gugur
Genggamlah tanganku
Kita hampir ke situ


insyaAllah saat itu pastikan tiba...^_^

apa nak jadi..~~

apa nak jadi..apa nak jadi..sampai sekarang tak kahwin lagi..(ditujukan kepada sesiapa yang belum kahwin..hehe)

apa nak jadi ni..tadi baru saya perasan tahun 2011 ni saya baru masukkan 6 entri SAHAJA..hoho..busy sangat ke sampai tak sempat nak update..ni dah masuk bulan 5..dah hampir setengah tahun..emm rasa macam rugi je..

apa kan daya..sekarang susah nak guna internet..kalau dulu memang 24jam boleh guna internet..jadi bila ada idea je mesti terus update..tapi sekarang bila ada idea terpaksa tangguhkan dulu..dan bila dah jumpa internet terus lenyap pulak apa yang nak ditulis..huhu..itulah sebabnya entri di sini makin berkurangan..apa nak jadi....

emm nampaknya kena beli broadband la lepas ni..bila la nak dapat kerja tetap ni..sabar sabar..Allah bersama orang yang bersabar..saatnya pasti kan tiba..insyaAllah..~~

 

blogger templates | Make Money Online