July 8, 2010

rumah baru~~

[tempat yang jatuh lagikan dikenang........]


owh ni bkn cite psl aku nk bukak blog baru ye..blog yg ada ni pun kdg2 berhabuk x sempat nak update..mana mungkin aku akan tambah blog baru lagi..hehe

sbnarnya x lama lagi aku akan pindah umah..huhu sadis je rasa..maklumla sjak2 aku merantau kt TM ni umah ni jela yg aku diami smp ke saat ni..dh ramai ahli umah bertukar2..hanya aku yg msh setia di sini..org 1st yg aku knl adalah anim..pastu ahli umah yg lain..ijan, dah, yus, k.tiah, ct, sha, ida..dan yg terakhir gha..gha ni sbnrnya dh lm aku knl..sjak kt USIM dl lg..aku dtg cni pun die dtg cni gak..dl pun ktorang rumet..hehe...

namun panas yg ku sangka hingga ke petang rupanya hanyalah mimpi indah belaka..mggu dpn aku dh stat duk umah baru..sblm ni kalo nk g kampus je leh jln kaki x smp 5min pun..tp skrg kalo xde transport jgn hrp la leh g kampus..dan yg paling x beznya umah tu x de internet..huhuhuhuhu....bosannya hdup tanpa internet [ayat yg bese gha guna..hehe] ..em nmpaknya lagi la berhabuk dan bersesawang blog ni nt..tp jgn bimbang..demi pembaca setia blog ni..akan ku usahakan utk mengupdate blog seberapa kerap yg mungkin ok..^_*

selamat tinggal umah no 20..byk kenangan yang terukir di sini..kan ku kenang hingga ke akhirnya..~~

10 comments:

voltox said...

cantik gmbr rumah tu nor..

sy rasa awk mmg patut pindah nor..sbb sy tgk awk tak pindah2 pun..

apa sy komen ni nor..tak faham la..

ANIEMZ said...

bakpe pindah rumah lain?

Insyirah said...

voltox,
tq gmbr umah tu mmg cantik..tp bukan umh awk la yg pasti..
sy pun x fhm awk komen ape..haha

aniemz,
kene pindoh la sbb umoh ni penuh doh sem ni..aritu cari org konon2nya x mboh duduk doh upsi ni..hehe

ANIEMZ said...

la.. gitu ke? kiranya kak nor wat iklan umah kosong tu sekali tmbh dgn kak nor ke? kak yus pindah gak ke? hoho.. tak leh la nak jalan2 umah fong kok seng time konvo nanti.. kalu tak, leh bawak bb.. hihi

adeqsayang said...

lwk la ayt "x mboh duduk doh upsi ni"...haha....slmt pndh umah...=)

cik gha said...

haha, baru perasan post ni..itula, sy suh stay je kt cni xnk. letak je barang2 kt umah baru tp makan, tdo kt cni. ala, blk tdo kte kan kt ruang tamu depan tv tu je, xde sape nk amik pun..hehe...pasni klu akk pindah, sy tdo ngn kyus je la. rs xcomplete je..sbb sepatutnye bl ade gha, mst ade kno n kyus..huhu

cik gha said...

oh ye, bukan sy yg ngadap fb 24 jam, yg tgk benci bilang cinta kt youtube sampai senja..hahahha

Insyirah said...

aniemz,
yup..skali k.no n k.yus..tp k.yus mrempat lg umah tu..haha..kira ada 9org la tmasuk k.yus..hoho..eh bole je dtg kt tmn bernam umah baru k.no ye..x sabo nk jmp bb..hehe

adeqsayang,
sy nk pndh tmn bernam..jgn jelesh..hehe

cik gha,
sape la peminat tegar benci bilang cinta tu ye..haha
dont worry..nt akak sntiasa trcongok kat umah tu..hehe

yuhazlina said...

walaupun sudah berpindah rumah..ikatan ukhwah masih terjalinkan.moga2 ikatan ini berkekalan selamanya..

Insyirah said...

yuhazlina,
yup btol2..insyaAllah..smoga brkekalan selamanya..

 

blogger templates | Make Money Online