December 28, 2009

suka duka 2009

sejak2 kat umah sewa dah xde internet ni aku jarang menambah entri kat blog ni..kalo dulu ada idea je trus aku post..tp skrg ada idea je xleh nak post..pastu bila dah online trus idea nak msukkan entri baru terbantut..

jadi di kesempatan sisa-sisa 2009 yg ada ni ingin ku imbas kembali memori2 sepjg thn ni..rsnya 2009 ni begitu byk dugaan yg ku alami..namun itulah rencah kehidupan..tak lari dek angin taufan..

tahun 2009 byk kuhabiskan di UPSI ni..byk perkara baru dipelajari..rakan2 baru dikenali..sumenya menambah perisa ke dlm diari hidupku..tahun ni juga keluargaku bertambah lagi..abgku yg sulung dpt baby girl bln april hari tu..dan peristiwa sedih jua ku kecapi bila adikku mengalami kemalangan jln raya..namun alhamduillah skrg die dh ok slps jalani pembedahan..

tidak byk cerita yg dpt ku imbas sepjg thn ni..apa yg ada hanyalah keperitan dan kepayahanku mengejar segenggam harapan..namun perjuangan perlu diteruskan..itulah rentetan sepanjang 2009 yg dpt ku ukirkan..ku harap 2010 membawa sinar berpanjangan ke dlm hidupku..

mohon maaf pada semua jika ada kesilapan..
jumpa lagi di tahun hadapan..insyaAllah

4 comments:

yuhazlina said...

akhirnya dapat dicurahkan jua idea yang terbantut itu...hihihih

voltox said...

begini nor

pada mulanya ayat awk seolah2 awk ingin berkongsi banyak cerita

tapi apabila diteliti..perenggan kedua terakhir tu..terang2 awk kata tak banyak cerita..bagaimana ni nor..

awak umpama bercerita tapi sebenarnya menceritakan..wah sy sendiri pun dah tak faham apa sy cuba ngarut ni nor

apa pun..semua ini ujian masing2 nor..untuk mendekatkan diri kita pada yang 'memberi ujian'

tahniah nor..awk telah lulus ujian..hihihi

ANIEMZ said...

tahun 2009 jua ALLAH menemukan kita berdua.. cewahhh!!! kalu datng kuantan, do inform me yea.. bulih jumpe2, jalan2..

nurQaseh said...

cik yus,
bersempena umh kita dh ada internet ni bole la sy rply komen awk..hehe

en voltox,
tq, pjg lebar komen=)

pn hanim,
kita jmp 2008 la..akhir thn 2008..2009 knl ur famili la..hehe
insyaAllah kalo g sane nt akn di informkan..=)

 

blogger templates | Make Money Online