October 13, 2009

untitled

em en3 ni sjeje dimasukkan sbb aku skrg tgh borim menunggu masa utk blk ke kuantan..mulala tanganku ini menekan-nekan huruf2 di com aku ni..mulanya aku ingat nk ajak aniem tp disbbkan dia ada test mggu ni trpaksa la aku blk sorang2..huhu..sian aniem xleh jmp hubby kesayangan die..hehe..dan ksian kat aku sbb kne blk sorang2..T_T

ari sabtu ni my ex-rumet kat usim dl dh nak kawin..aku plan nk pergi ngn gha sabtu ni ke jerantut..em x sangkanya ija dh nak kawin..(smoga berkekalan hgga akhir hayat..) thn lps masa syafiq kawin kat ganu aku jumpa safuan, ida n ija..(safuan n ida my ex-schoolmate) thn ni plak safuan n ida dah kawin..ija pun bakal berkahwin sabtu ni..em dan aku....................ntahla..hehe..insyaAllah ada jodoh aku jua akan mengikuti jejak langkah mereka......hanya takdir dan masa penentu segala..tunggu jemputan dr sy ye kawan2..^_^

p/s:doakan aku selamat pergi dan kembali....

12 comments:

adeqsayang said...

memule bace tekejut giler..suspen pun ader..sbb awk tulis ex-rumet..sy tepikir rumet awk mase 1st yr,mrangkap hosmet sy 2nd yr n rumet sy mase 3rd yr plus level mate awk mase final yr..ade paham sape??hehe..tekejut sgt2..igtkan die pun da nk kawen..hehe..rupe2nye rumet awk mase final yr..wahhhhhhhhhh..complicated sggh..papepun selamat pegi n kembali..kim slm kat pengantin tu ek..n kim slm kt cik gha@yam skali..muaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh..^_~

voltox said...

malas la nor nak tunggu kad jemputan awk..letih tau nak tunggu..igt sy ni penunggu gua ke..selamat kan kami penuggu gua..

ANIEMZ said...

hoho.. sedey2.. kak nor boleh balik kuantan, sedangkan daku terpaksa menanggung rindu.. haha.. dah 2 minggu tak jumpe hubby.. amat menusuk kalbu ini menahan panahan rindu..cewaaahhh

voltox said...

orang lain pn ada hubby nor..relax je..

nurQaseh said...

adeqsayang,
kalo rumet sy ms 1st year tu mestila awk tau kan..xkan die nk snyap2 je kot..hehe

papepun dh slmt ija kahwin..hrp bahagia selamanya.=)

nurQaseh said...

voltox,

sy fhm..penantian itu 1 penyeksaan..ahaks *_^

so xpyhla awk tggu yer..akn tiba msnya sy bgtau..hehe

nurQaseh said...

aniemz,
alala sian die..papepun ada hikmahnya x blk..at least siap anim pnye tesis kan..hehe

p/s:aritu g dating ngn mr zubir kat kuantan parade..haha

adeqsayang said...

hehe..tula pasai..kalo die xbgtaw mmg nk kna..putus sudara..hehe..x sabo nk tngu awk upload gambo..^_~

ANIEMZ said...

kak nor, zubir kate dia tak tau pun jalan nak gi Kuantan parade camne.. sah2 kak nor tipu.. hahahaha..

p/s: kak nor dating dengan insan yg bernama zubir gak ke? hikhik,,

voltox said...

dulu masa sy sekolah rendah..sy ada nama cikgu zubir..takkan zubir tu kot nor..

nor apa maksud borim tu ye..eja biar betul nor..seluruh dunia tau baca blog awak..sebab awk kan glamor seluruh shah alam..eh silap..seluruh pelusuk alam..maklum la ada orang nama zubir..ehehe

Insyirah said...

aniemz,
alamak kantoi la plak..hehe..papepun slmt blk ke kuantan la ye arini..hehe

voltox,
em kalo cikgu awk masa skolah rendah konfem cikgu tu dh tua skrg sbb awk pn dh tua..haha..

p/s:borim=boring

voltox said...

awk letak nama insyirah..sy igtkn org lain yg reply..ala sy tau nor borim tu apa..saje tanya..pasni biar eja betul2 ye nor..hehe..awk pn dah tua=p

 

blogger templates | Make Money Online